Usluge

Održavanje IT opreme

Uslugu održavanja IT sustava, omogućava Vam smanjenje troškova u održavanju hardwarea, softwarea i ljudske snage u smislu stalne obuke stručnog kadra i nepotrebnog povećanja broja zaposlenika. Prednosti suradnje u smislu održavanja su višestruke, a naročito ukoliko Vam primarna djelatnost nije u vezi sa informatičkim ili informacijskim sustavima.

Umrežavanje

Važan aspekt poslovanja je sigurna, brza i pouzdana razmjena informacija unutar Vaše tvrtke. Info-Centar ima stručnost i iskustvo u projektiranju i izradi najsloženijih mrežnih sustava. Kvalitetna mrežna infrastruktura je temelj svakog dobrog informacijskog sistema.

Outsourcing

U današnje vrijeme kada je konkurencija sve jača, postavlja se pitanje kako zadržati konkurentnost i povećati produktivnost uz manje troškove. Nemate dovoljno stručnog kadra i vremena da se uz vlastiti posao bavite i informatikom? Mi Vam omogućavamo da aktivnosti koje ne čine temelj Vašeg poslovanja prepustite nama, a Vi i radite dalje ono što najbolje znate – vaš temeljni biznis. S nama kao partnerima, imate vlastiti informatički odjel uz neusporedivo manju cijenu te veću kvalitetu i učinkovitost.

Izrada softwarea po mjeri kupca

Info-Centar se bavi izradom svih vrsta desktop ili web aplikacija u skladu sa vašim poslovnim potrebama, bilo da se bavite proizvodnjom, prodajom, pružanjem usluga i slično. Možemo kreirati poslovno rješenje prilagođeno Vašem tipu posla i u skladu sa Vašim zahtjevima.

Izrada internet stranica

Moderno poslovanje tvrtke zahtjeva prisutnost na internetu koji je kao pogled u svijet bit današnjeg poslovanja. Iskoristite naš potencijal da bi iskoristili potencijal koji vam pruža svijet Interneta. Energija uložena u stvaranje web stranica nerazmjerno je mala u usporedbi s snagom prezentiranja vašega sadržaja na web-u.